-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:15251 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

شتر حضرت صالحغ مگر چقدر بزرگ بود كه همة آبها را خورد و شير قوم آن حضرت را تأمين ميكرد؟

خداوند متعال دربارة شتر و ناقة حضرت صالحغ ميفرمايد: قَالَ هَـَذِهِي نَاقَةٌ لَّهَا شِرْبٌ وَ لَكُمْ شِرْبُ يَوْمٍ مَّعْلُومٍ ;(شعرأ،155) گفت اين ناقهاي است كه براي او سهمي ]از آب قريه[ است و براي شما سهم روز معيني.

در اين كه شتر حضرت صالحغ چگونه ميتوانسته تمام آب چشمه را بخورد بايد توجه داشت كه آن شتر از عجايب آفرينش و امري خارق العاده و معجزة پيامبر خدا بود و يك شتر عادي و طبيعي نبود و خصوصيات خارقالعادهاي نيز داشته، به همين خاطر ميتوان گفت كه او توانايي نوشيدن آب زيادي داشته است.

برخي نيز گفتهاند كه قريهاي كه قوم حضرت صالح در آن زندگي ميكردند، آب چشمة آن كم بوده و همچون قريههايي كه چشمة كوچكي دارند و مجبورند آب را در تمام شبانه روز در يك گودال مهار كنند تا مقداري از آن جمع شود و به همين خاطر ممكن است آب را جيرهبندي و سهميهبندي كنند، به همين خاطر آب قريه محل زندگي قوم ثمود نيز جيرهبندي و سهميهبندي شده است.( ر.ك: تفسير نمونه، آيت اللّه مكارم شيرازي و ديگران، ج 9، ص 156و157، دارالكتب الاسلامية، تهران. )

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.